De Woonindustrie heet bezoekers welkom onder voorwaarden

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De Woonindustrie roept ondanks de coronacrisis geïnteresseerden op om een bezoek te brengen aan het wooncentrum in Nieuwegein. Onlangs is de organisatie van start gegaan met de de Marketday’s op maandagen, waarbij de bezoekersaantallen worden gemonitord. De Woonindustrie vraagt om een bezoek vooraf in te plannen rechtstreeks bij een exposant of bij De Woonindustrie zelf. Dit is een richtlijn vanuit de overheid.

woonindustrie

Door de voorregistratie kan de organisatie reguleren hoeveel personen er gelijktijdig aanwezig zijn. Tevens wordt in het pand de regel één persoon per 25 m2 gehanteerd. Dit betekent dat er een maximum aantal personen in een showroom aanwezig mag zijn. Zodoende kunnen bezoekers op een veilige manier en in alle rust inspiratie vergaren of zaken doen. Tussen 12.00 en 13.30u staan gratis belegde broodjes klaar (op=op).

QR-toegangscode

De Woonindustrie
Bezoekers kunnen een bezoek bekendmaken door contact op te nemen via het algemene telefoonnummer 030 – 3032700 of door een mail te sturen naar info@dewoonindustrie.nl. Vermeld daarbij: naam en telefoonnummer, datum en tijdstip van bezoek, hoeveel personen er wensen te komen en welke specifieke merken/exposanten bezocht u wenst te bezoeken. Een QR-toegangscode om De Woonindustrie te bezoeken kan hier aangevraagd worden.

Buiten de Marketday’s

Bezoekers zijn buiten de Marketday’s op maandag ook welkom op dinsdag tot en met vrijdag (van 08:30-17:00 uur). Dit kan dan enkel op afspraak met een van de exposanten. Voor een overzicht van alle exposanten zie de website www.dewoonindustrie.nl/exposanten/.

Najaarsvakbeurs

In welke vorm de Najaarsvakbeurs plaatsvindt is nog in beraad en is mede afhankelijk van de nieuwe aankondigingen vanuit de overheid die volgende week worden verwacht. Eerder zijn de data 13 tot en met 16 september 2020 gecommuniceerd, maar de organisatie houdt vanzelfsprekend een slag om de arm.