‹ Terug naar overzicht

Dôme Deco brengt Maison & Objet naar België

Geplaatst op:
De annulatie van Maison & Objet, een van de bekendste designbeurzen in Europa, had een voelbaar effect op de interieurindustrie. Dôme Deco bleef niet bij de pakken zitten en besloot deze gebeurtenis om te zetten in een opportuniteit. Dit jaar organiseert het merk 'Maison Dôme Deco': een exclusief evenement dat plaatsvindt in hun 1000 m² grote showroom. 

Maison Dome DecoHet merk, producent en designer van complete B2B-interieurcollecties, omarmt dit jaar de charme van een intiemere editie van Maison & Objet. “Elk jaar weer zijn we erg enthousiast om onze partners terug te zien in Parijs. Deze actieve relatie willen we onderhouden. Daarnaast willen we onze klanten de kans om onze nieuwe W20 / Z21 collectie te ontdekken niet ontnemen.” 

“Veiligheid is prioriteit gedurende Maison Dôme Deco. Voor zowel onze klanten als werknemers streven we naar een veilige omgeving waarin alle corona-maatregelen strikt opgevolgd worden. Zo kunnen we een aangenaam verblijf, inclusief luchthaven transfers en een verblijf in het Terhills hotel, te allen tijde garanderen.  Ook onze showroom is volledig corona-proof: we werken met eenrichtingsverkeer en anderzijds verzekeren we dat alles op regelmatige basis wordt ontsmet.” 

Dit lokale alternatief zorgt voor een extra persoonlijke touch voor de lancering van de nieuwe collectie. “Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de showroom 100 procent op punt staat tijdens het event. Alle nieuwe producten en settings komen er perfect tot hun recht.”

Naast de fysieke versie van het evenement, zet Dôme Deco ook het digitale verhaal verder. “Het doel hierbij was het aanbieden van een oplossing op maat van elke situatie, net zoals we onze interieur projecten aanpakken. We voorzien meerdere digitale alternatieven zoals een vernieuwde 3D-showroom, een digitale tour etc.”

Registeren kan via de website: www.domedeco.com.