Goossens opent begin 2021 Citystore in Den Haag

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Goossens heeft momenteel al twintig inspiration stores in heel Nederland en België. De interieurwinkel opent op 18 maart 2021 de eerste citystore, en daarmee de 21ste winkel, in de Westfield Mall of the Netherlands in Den Haag.

De 21e winkel wordt met 1.450 m2 de kleinste Goossens store ooit, maar is wederom groots in het creëren van een zeer aangename shopbeleving, aldus het bedrijf. Klanten worden bij binnenkomst verrast door een ruim assortiment aan de meest sfeervolle accessoires en kleine meubels die zij direct kunnen meenemen of kunnen laten leveren door Goossens. Met de trap of lift kunnen zij zich vervolgens begeven naar de inspiratiezone op de eerste verdieping. Hier wordt men geïnspireerd door gestylde settings waarin de woon- en slaapcollectie die de interieurwinkel presenteert waanzinnig wordt neergezet.

Onderscheidend concept van Goossens

Daarnaast introduceert Goossens de nieuwste innovaties op het gebied van 3D-interieuradvies en staat de winkel vol digitale verkooptools zoals selfservice-schermen waar klanten zelf hun favoriete items op kunnen personaliseren en bestellen. Bezoekers ontdekken er dus alle ingrediënten voor het creëren van een persoonlijke woon-, eet- en slaapkamer. Zelf of samen met een persoonlijke adviseur. Die mix van persoonlijk advies en selfservice zorgt voor een onderscheidend concept. Bart Goossens, algemeen directeur van de retailer: “Dit nieuwe concept is de Goossens store van de toekomst. Het nieuwe marktgebied in Den-Haag, dat volop in ontwikkeling is, is een fantastische locatie voor de winkel en onze klanten. Juist die mix van allerlei vooraanstaande retailers in verschillende branches zorgen voor een compleet dagje uit.”

In transitie

Goossens is in transitie en heeft onlangs zijn merk en bedrijfsstrategie aangescherpt. Hieruit is ook de nieuwste propositie naar de klant ontstaan: ‘Eindelijk thuis’. Ook heeft de retailer een duidelijke ambitie: in 2030 wil de onderneming in de interieurbranche de grootste en meest duurzame bijdrage leveren aan woongeluk. Want het meubelbedrijf gelooft dat levensgeluk samenhangt met woongeluk. Bart Goossens: “Pas als je je thuis fijn voelt en dus woongeluk ervaart, dan kun je alles uit het leven halen. Dit geluk vind je in een interieur dat bij je past.”

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.