InCoDa presenteert plannen voor 2020

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Na alle drukte van de grote internationale beurzen, vond gisteren op 23 januari de nieuwjaarsborrel van Interieur Collectie Dagen plaats. Hier werden onder andere de plannen voor 2020 gepresenteerd en een overzicht met nieuwkomers tot nu toe voor de aankomende editie van het 3-daagse vakevent op 13, 14 en 15 september in Evenementenhal Gorinchem.

“Het was fijn om te zien dat flink wat partijen uit zowel Nederland als België naar Gorinchem zijn gekomen om samen te netwerken en het nieuwe jaar proostend in te luiden. Het was ook goed om te zien dat zowel bestaande als potentiële exposanten en partners naar de borrel waren gekomen. Het is een hechte en hardwerkende community die een nieuwjaarsborrel verdient en dit is dan ook voor een eerste keer erg goed geslaagd”, aldus head of event Interior & Retail Mascha de Bruin.

Terugblik op InCoDa 2019

Tijdens een korte presentatie blikte de beursorganisatie allereerst terug op de succesvolle 10-jarige jubileumeditie in 2019. Daarna werden de voorlopige nieuwkomers gepresenteerd en de plannen die de organisatie heeft voor Interieur Collectie Dagen 2020, die zich sinds kort ook op de Belgische markt richt. Wat opviel was dat aankomende editie ook de woninginrichtingsformules Comafin Groep, Decorette en Euretco deelnemen, naast trouwe partner Concepts & Companies.

Duurzaamheid en smart home

Verder liet marketingcoördinator Gerard van Muijden weten dat duurzaamheid en smart home als thema’s een grote rol gaan spelen in het programma en de beleving. “Ook heeft en krijgt elk segment extra aandacht aankomende editie, denk bijvoorbeeld aan het parket en de meubelstoffen”, aldus Gerard. Aan het einde werd er getoast op een mooie samenwerking en een succesvol 2020. Aansluitend werd er volop genetwerkt.
“De nieuwjaarsborrel werd ontzettend gewaardeerd en positief ontvangen. Daarom hebben we besloten dit ook volgend jaar en de jaren daarop te organiseren. Een contactmoment voor partners, exposanten en potentials om bij te praten en wellicht nieuwe samenwerkingen te creëren waarbij de interieursector van harte welkom is”, licht Mascha toe.