Trendlezing van Anne Marie Commandeur

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Trendwatcher Anne Marie Commandeur houdt op 9 november een interieurtrendlezing die exclusief voor BNS Crisp-leden is bij te wonen. Het thema van de lezing is gelijk aan het centrale trendthema van Heimtextil 2021: ‘Nothing new, everything new’.

Anne Marie Commandeur is in de afgelopen dertien jaar, samen met een internationaal gezelschap van trendwatchers, betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Heimtextil-trendboek. BNS Crisp is op 9 november te gast bij het ETC Design Center Europe in Culemborg waar de lezing zal worden gehouden. Dit is tevens dé plek om kennis te maken met 120 exposanten, 500 interieurmerken en te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur.

Ongeremd consumeren

Commandeur zal tijdens de lezing onder meer haar mening geven over onderwerpen als overconsumptie. Ongeremd consumeren door een groeiende bevolking laat de mensheid als gebruiker en industrie achter met gevulde zolders en kasten en met groeiende archieven, voorraden en afvalbergen. Omdat de mens zich zal moeten aanpassen in relatie tot een duurzame toekomst, is het tijd voor een heroverweging.

Uiteraard houdt de organisatie van lezing rekening met de huidige Covid-19-richtlijnen. Mede daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Klik hier voor meer informatie, het programma en de mogelijkheden voor inschrijving.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.