Uitbreiding houten jaloezieën

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De collectie houten jaloezieën van Luxaflex is uitgebreid met nieuwe dessins en kleuren. Bovendien is de raambekleding nu leverbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView Motorisation.

De nieuwe collectie biedt vele houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. Het nieuwe Supreme Woods is gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout. Hierbij vormt de natuurlijke schoonheid van de nerven het hart van het design. Daarnaast zijn de Wood Elements-jaloezieën in nieuwe kleuren beschikbaar. Deze kunststof jaloezieën hebben houttexturen met een warm accent en zijn perfect bestand tegen vocht. Alle lamellen zijn in twee breedtes beschikbaar, 50 en 70 millimeter. Op deze manier is zelf te bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy gewenst is.

Trendkleuren

De collectie is bovendien uitgebreid met trendkleuren, van diepzwart tot Scandinavisch blank hout. Er is keuze uit glanzende en matte afwerkingen en unieke patronen. Zo zijn er Shine-lamellen met een sterke glanslaag of Art-lamellen met een subtiel kleurverloop. Er is keuze uit oneindig veel uitvoeringen, want de lamellen worden in elke gewenste kleur geleverd.
Alle houten jaloezieën kunnen bovendien van stijlvolle ladderbanden worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn vanaf nu in 10 of 38 millimeter beschikbaar en zijn echte eyecatchers. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en trendy patronen, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere elementen in het interieur passen.
Ook nieuw in de collectie is de beschikbaarheid van het slimme bedieningssysteem PowerView Motorisation. Luxaflex-interieurstyliste Maartje Knipscheer: “Houten jaloezieën zijn klassiek én eigentijds. We zien deze raambekleding dan ook steeds vaker terugkomen in interieurs. Dankzij de uitbreiding met PowerView Motorisation is de raambekleding nu perfect te integreren in een smart home.”