Zat vrouwen willen mannen met rechterhanden

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Goed nieuws voor de vakman. Want dertig procent van de Nederlandse vrouwen heeft weinig op met mannen met een hoog inkomen en twee linkerhanden. Dit blijkt uit een onderzoek van Offerteadviseur onder 1022 Nederlanders. Vooral vrouwen uit Flevoland en Zeeland vinden de handigheid van hun partner in de meeste gevallen belangrijker dan de hoogte van het salaris. 

De Offerteadviseur is een organisatie die met de offerte tussen de potentiële klant en vakmensen gaat staan. Klanten kiezen een offertemodule en vullen een formulier met een beschrijving van een klus. De klant kan informatie vinden op de kostenpagina’s en bij verbouwcalculators. Ook biedt de site checklists en tips.

Verduurzamen

De Offerteadviseur deed ook onderzoek naar verduurzaming bij huiseigenaren. Maar liefst 63 procent van de Nederlandse huizenbezitters denkt serieus na over het verduurzamen van de woning. Voor bijna zes op de tien ondervraagden zijn financiële overwegingen de voornaamste reden om de woning te vergroenen. Uit het onderzoek blijkt dat vooral veertigers deze of een andere duurzame oplossing overwegen. Het overgrote deel van de mensen waarmee de onderzoekers spraken, geeft aan twijfels te hebben over de financiële haalbaarheid van een verduurzaming van de woning. 72 procent denkt dat dit voor de gemiddelde consument niet te betalen is. Onder jongeren tot dertig jaar bedraagt dit percentage 59 procent.