Agentschap Tuttobene houdt ermee op

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Tuttobene, agentschap voor designers, houdt er per 1 januari aanstaande mee op. Victor le Noble en Remco van der Voort zoeken na zestien jaar een nieuwe uitdaging.

Vanaf de oprichting heeft het agentschap zich ingezet voor bijzondere Nederlandse vormgeving. Victor en Remco zijn van mening dat ze een positieve bijdrage hebben geleverd in de markt.

Weer ontwerpen

Victor gaat weer ontwerpen. Samen met Stijn van Woerkom heeft hij BURO NOW opgericht, een interieurontwerpbureau dat zich richt op bijzondere hospitality, office en residentiële projecten. Daarnaast houdt BURO NOW zich bezig met meubelontwerp en de verkoop van de collecties van New Duivendrecht, La Chance en Skapa.

Door als agent

Remco gaat door als agent voor Flos en Montana en met een selectie van de ontwerpers en merken uit het agentschap te weten Mae Engelgeer, Tjimkje, Alex de Witte, Cor Unum en Occony. Tot 1 januari, en ook nog wel even daarna, zijn Remco en Victor gewoon te bereiken met vragen over de collecties die zij voeren. De mannen zullen alle aanvragen behandelen en zo nodig klanten introduceren bij de nieuwe contactpersonen. Zij willen iedereen bedanken die in de afgelopen zestien jaar op enig moment aan Tuttobene heeft meegewerkt.