Interieurkleuren van het jaar

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Volgens communicatiebureau King Georg zijn donkergroen en donkerblauw de interieurkleuren voor komend jaar. Woonkamers, slaapkamers, keukens en badkamers in deze diepe tinten ogen luxueus en brengen rust in huis. Zowel neutraal als opvallend, complementair als contrasterend - de trendkleuren zijn een match voor elke smaak, aldus het bureau.

In combinatie met neutrale kleuren zorgt blauw voor een ontspannen sfeer. Verschillende variaties blauw gaan perfect bij bruin, beige, crème en grijs, en zeker met wit vormt het een klassiek en gesmaakt duo. Een combinatie die doet denken aan de zee en rust brengt in slaapkamer, woonkamer of badkamer. Kies voor donkerblauw en voeg in één klap diepte toe aan een interieur.

Natuur en vernieuwing

Groen is niet alleen de kleur van de natuur, maar ook van vernieuwing. Steek een interieur in een nieuw jasje en ga met groen en blauw voor een trendy designstatement in huis. Groen geeft een levendig effect, terwijl donkerblauw een hippe uitstraling heeft. Met een combinatie van blauw en donkergroen breng moet een ruimte volledig in balans komen.