Kleurrijke behangcollectie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
La Aurelia Design presenteert met Hidden Treasure een nieuwe en kleurrijke behangcollectie. Deze nieuwe lijn maakt deel uit van de collectie Secret Garden Wallpaper waarmee de ontwerpstudio al veel succes heeft gehad.

In Hidden Treasure is de kenmerkende ‘La Aurelia-signatuur’ te zien: schilderachtige, kleurrijke verhalen in kunst gegoten op luxe behang. Net als de over behangproducten uit de Secret Garden Wallpaper-collectie wordt Hidden Treasure in murals- of paneelbehang beschikbaar is is de standaard collectiemaat 243,5 cm breed en 300 cm hoog. Het design kan ook speciaal op de gewenste maat worden gemaakt en is beschikbaar in verschillende kleurvarianten. Optioneel is het behang ook ingelijst te verkrijgen met een sierlijst in goud, zilver of zwart, uiteraard op behang. De collectie is in drie behangmaterialen beschikbaar: vlies, seamless en als wallpaper.

Behangcollectie biedt spectaculair eindresultaat

Seamless behang is een geweldige oplossing voor de grotere wanden. Het kan namelijk in één deel op de muur worden aangebracht. Dit geeft een spectaculair eindresultaat zonder naden, aldus het ontwerpbureau. La Aurelia Design exposeert in één van de showrooms in het ETC Design Center Europe in Culemborg en in Almere.