Solombra: nieuw merk raamdecoratie in Nederland

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Solombra is het nieuwe merk raamdecoratie in Nederland. De collectie bestaat uit aluminium en houten jaloezieën, (duo) rolgordijnen en plissé-gordijnen. Het merk heeft een netwerk aan zelfstandige adviseurs die de klanten professioneel adviseren. En dit netwerk wil Solombra nog verder vergroten.

Voor het verder uitbouwen van de formule, het uitbreiden van het dealernetwerk en investeringen ten behoeve van de productie was er een financieringsbehoefte. Door een succesvolle crowdfund-campagne via Collin Crowdfund, heeft Solombra de financiering verkregen. De campagne is door 194 investeerders volgeschreven.

Op zoek naar vakmensen

“We hebben een professionele formule, veel ervaring en een goede collectie raamdecoratie”, vertelt Bart Veen, oprichter en eigenaar van Solombra. “We zijn eerst onze formule gaan uitrollen met een relatief klein netwerk. Nu is de tijd gekomen dat wij onze formule en merk in heel Nederland gaan introduceren. En daarvoor zijn we ook op zoek naar zelfstandige adviseurs. Ervaren vakmensen die kunnen adviseren, inmeten maar ook de raamdecoratie kunnen plaatsen. Onze partners krijgen een training maar ook administratieve en marketing ondersteuning. En we hebben mooie collectieboeken die voor een laag bedrag aangeschaft kunnen worden zodat een nieuwe partner niet direct voor hoge kosten komt te staan. Ook krijgen partners toegang tot het online partner platform waar vanuit ze eenvoudig offertes kunnen maken.“

Ruime collectie, snelle levering op maat

De collectie raamdecoratie van Solombra bestaat uit aluminium en houten jaloezieën, (duo) rolgordijnen en plissé-gordijnen. De klant heeft een ruime keuze in kleuren en dessins en alles wordt op maat geleverd. Tevens biedt Solombra een 24-uurs service aan voor een beperkte collectie rolgordijnen. Solombra staat voor professioneel advies, gratis inmeten en installeren en een ruime keuze in raamdecoratie van een hoge kwaliteit.