Transparante, akoestische gordijnstoffen van Vescom

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Gespecialiseerde kennis en innovaties in weeftechnieken hebben volgens Vescom geleid tot transparante, akoestische gordijnstoffen in de collecties Tay en Tinos. Dit zijn zachte en soepelvallende stoffen met een hoog geluidsabsorptieniveau (alphaw 0.6). Ze laten zien dat functionaliteit en esthetiek goed samengaan, aldus de fabrikant. Swan is de nieuwe kamerhoge, transparante basic van Vescom.

Kamerhoge gordijnstof Tay heeft een vriendelijk, zacht karakter en toont een organische lengtestreep. De stof is geïnspireerd op natuurlijke vormen van hout, bamboe en water. Tay heeft een hoog geluidsabsorptieniveau (alpha-w 0.6), valt soepel, is kamerhoog, wasbaar op 70 graden en breed toepasbaar door de 12 natuurlijke kleuren.

Akoestisch, semi-transparant en mat door Vescom

Tinos heeft een verfijnd textielgevoel en een matte uitstraling. Het verticale crêpe-effect geeft de stof een natuurlijke optiek. Tinos is ideaal voor het creëren van privacy in bijvoorbeeld kantooromgevingen, doordat de stof semi-transparant is. Net als Tay heeft deze stof een hoog geluidsabsorptieniveau (alpha-w 0.6), is het soepelvallend en wasbaar op 70 graden. De zestien zachte kleurtinten, waaronder koper, zilver, emerald en lila zijn goed te combineren met wandbekleding dessin Barkley.

Zachte katoenuitstraling

Kamerhoge gordijnstof Swan is door haar eenvoud breed toepasbaar in zorg-, kantoor- en hotelomgevingen. Deze transparante basic heeft een vriendelijke en zachte katoenuitstraling. Het onregelmatige slubeffect geeft de stof een natuurlijke look. Het kleuraanbod bestaat uit veel naturellen, met onder meer roomwit, beige en warm grijs.

Collectie transparante gordijnstoffen

Vescoms collectie transparante gordijnstoffen omvat talloze stoffen, variërend van subtiele neutralen tot unieke accenten en verfijnde metallics. De stoffen bieden een functionele oplossing voor ieder interieur. Ze zijn brandwerend en veilig, licht- en kleurecht, duurzaam, wasbaar op hoge temperaturen en Oeko-Tex gecertificeerd. Daarnaast is er ruime keuze uit transparante, akoestische gordijnstoffen.