Vijf kleurenpaletten voor dit voorjaar volgens Desensio

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Elk seizoen opent de deur naar een hele nieuwe wereld van trends die inspireren en prikkelen. Kleurenpaletten vormen de basis voor wat we doen, en dit voorjaar staan de collecties van posterproducent Desensio in het teken van onderstaande vijf voorjaarsstijlen.

Desensio 1

Aerial Dream is licht, luchtig en natuurlijk. Deze trend is perfect voor de moderne minimalist. Eenvoudig en warm, dit kleurenpalet moet zorgen voor een rustige sfeer in huis. Als er wat meer kleur nodig is, voeg dan een vleugje aqua toe. Get the look met abstracte en botanische prints in het juiste zanderige kleurenschema.

Desensio 2

Herbarium transformeert een huis in een stedelijke kas met dit kleurenpalet van nieuw groen. Groen staat bekend om het brengen van nieuwe energie in een kamer en is een geweldige keuze voor wie wilt spelen met kleur. Mix en match de groene prints van dit seizoen om muren nieuw leven in te blazen.

Desensio 3

Sunset Siena brengt warmte, kleuren van de zonsondergang met een fleurige hint van lavendel – een van de grootste kleurtrends dit seizoen. Sunset Sienna gaat over volwassen roze gemengd met terracotta en umbra. Geïnspireerd door natuurlijke materialen zoals klei en steen creëert deze collectie een rustieke sfeer waar iedereen van houdt, aldus Desensio.

Desensio 4

Colour me Bold staat voor hoe gedurfder hoe beter. Geel, oranje en klassiek blauw zetten de toon voor deze trend – eentje met een echte attitude. Muurdecoratie als een poster kan wat vrolijkheid toevoegen aan de muur met deze kleurtrend.

Desensio 5

Summer Romance moet inspireren om te leven zoals op een zorgeloze zomerdag. Warme en levendige kleuren zorgen voor een vriendelijke en vrolijke sfeer. Deze trend gaat over verre uitzichten op de zee en Italiaanse invloeden, wat verlangen op moet roepen naar de zomer.