Vorige week is de nieuwe editie van Vakblad Mobilia verstuurd. In deze editie o.a een interview met Steffie van der Velde van Luxaflex: ‘Zonder onze dealers zijn we nergens’ en een dubbelinterview met Jeroen Strecker van Uzin Utz en Jeroen de Zwart van INTR.: ‘Met elf INTR. Points verspreid door het land zijn we altijd in de buurt’. Ook publiceren we een interview met de mensen van B&C Raamdecoratie. Het bedrijf ziet slimme raambekleding als een belangrijke trend en zet dus in op die ontwikkeling. We spraken Meindert Bos en Floris Ensink.

In Trendspot behandelden we deze keer ‘Bijzonder buiten’. Buiten is het nieuwe binnen. De zomers worden langer, de consument is dan ook bereid om meer te investeren.

In de rubriek Sylist aan het woord deze keer: Brenda Schram van  De Interieurontwerpers. De interieurontwerpers is een duo. ‘In de raakvlakken van onze stijlen ontstaan de mooiste ontwerpen’.

En u lees een preview op InCoDa 2023. Nu nog completer als vakbeurs voor de interieurprofessional. InCoDa heeft alles in zich om opnieuw een succesvolle editie te worden. Voor de tweede keer bevat de beurs een Interieur Festival dat deze keer een centrale plaats op de begane grond inneemt. Op het centrale plein staat een compleet ingericht Tiny House in samenwerking met….

Bekijk hieronder de preview 🙂

Nog geen abonnement op Vakblad Mobilia, al 64 jaar lang hét vakblad voor de woninginrichter en interieurspecialist? Klik snel hieronder en kies je abonnement!