Mobilia – vakblad voor interieurspecialisten
Inzichtelijk, helder en onafhankelijk informeren over de laatste ontwikkelingen in vloeren en interieurtextiel. Dit is al meer dan 50 jaar de opzet van Mobilia, vakblad voor de interieurspecialist. Met interviews, columns, beursverslagen, productnieuws en ontwikkelingen in vakonderwijs, retailformules en brancheverenigingen. Van ondervloer tot onderhoud, van behangrol tot rolgordijn. Als het van belang is, staat het in Mobilia. Mobilia is er voor woninginrichters, woontextielzaken, slaapspeciaalzaken, leveranciers, designers en kleur- en trendspecialisten, vloerbedekkingsbranche, vloerenzaken, parketspecialisten, vloerenleggers, projectinrichters, groothandels en fabrikanten.

Profiteer nu van 25% korting
Word nu abonnee en profiteer het eerste jaar van maar liefst 25% korting. Ontvang zes keer per jaar Mobilia. Betaal slechts €47,46 (excl. btw). Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement (€63,28 excl. btw).

Deze aanbieding bedraagt in België € 55,02 (excl. btw, incl. portokosten). Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement € 70,84 (excl. btw, incl. portokosten).

Abonnement

    Kijk voor de verklaring op: https://www.vakbladmobilia.nl/privacystatement/
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.