Emco: nieuwe outdoor-inlagen voor intensief belaste entrees

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Speciaal voor buitengebruik introduceert emco de weerbestendige entreemat Marschall Premium. Deze entreemat is uitgerust met de nieuwe outdoor-inlagen en daardoor goed bestand tegen grof vuil, zoals as, straatvuil, haren, zand, textielvezels, bladeren, takjes, split, grof zand en kleine kiezelsteentjes.

De uiterst slijtvaste entreemat is geschikt voor zware belastingen, zoals kinder- en winkelwagens, rolstoelen en transportkarren. De serie emco Marschall is dan ook ontwikkeld voor intensief belaste entrees van bijvoorbeeld winkelcentra, grote kantoorgebouwen, luchthavens, ziekenhuizen, stations of hotels. Afhankelijk van de toepassing: inpandig, overdekt of buiten en de aard van de vervuiling levert emco inlagen van zwart gekarteld rubber, cassetteborstels (grijs of zwart) en de nieuwe outdoor-inlagen.

Veilig en duurzaam

De weerbestendige outdoor-inlagen voldoen aan de slijtage classificatie EN 1307 (zwaar gebruik 32) en zijn brandbestendig conform EN 13501. De emco entreematsystemen scoren hoop op veiligheid en duurzaamheid.