Meer comfort en geluidsreductie met Solcora Silence

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Solcora introduceert Solcora Silence, een nieuwe variant in de collectie rigid core-designvloeren. Dit product is voorzien van een geïntegreerde ondervloer, voor nog meer comfort en een geluidsreductie van Llin 10 dB. Met de komst van deze vloer is ook de ‘look and feel’ van het merk Solcora by mFLOR in lijn gebracht met de look and feel van mFLOR, om de herkenbaarheid te vergroten.

Solcora

Solcora Silence is alles in 1, aldus de producent. Voor extra comfort is deze collectie voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor voelt de vloer nog warmer en comfortabeler aan en kan de vloer nog sneller geïnstalleerd worden dan je al van overige Solcora producten gewend bent. De ondervloer is immers al verwerkt in de vloer zelf. Bovendien beschikt Solcora Silence over de eigenschap dat een geluidsreductie van Llin 10 dB behaald wordt, zoals vereist in de Nederlandse VVE-normen. Deze resultaten worden onderbouwd door objectieve testrapporten van TÜV Rheinland (voorheen TNO). Solcora Silence is sterk, comfortabel zacht én stil, is de belofte. 

Solcora 70-05

Solcora Silence Oak: klik & klaar

Solcora Silence wordt geïntroduceerd met de Silence Oak-collectie. Deze collectie is, net zoals de andere Solcora rigid core-collecties, voorzien van een supersterke klikverbinding en kan zwevend gelegd worden. Daardoor kunnen de vloeren van Solcora gemakkelijk over een oneffen ondergrond worden gelegd, zonder (blijvende) aanpassingen aan de vloer; snel en eenvoudig!

Specificaties

De planken van de Silence Oak collectie zijn in totaal 7 mm dik, inclusief de 2 mm dikke IXPE foamlaag ondervloer. Het rustige eiken dessin, gecombineerd met brede planken van 121.92 x 23 cm, moeten zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De collectie is verkrijgbaar in zes aantrekkelijke kleuren. Bovendien zijn het dessin en de kleuren gelijk aan de mFLOR Authentic Oak XL collectie, waardoor een verlijmde en zwevende vloer gemakkelijk gecombineerd kan worden. Ook kan een Solcora-vloer eenvoudig gedemonteerd worden. Handig bij bijvoorbeeld een verhuizing of het vervangen van de vloer. Zo combineert Solcora de comfortabele voordelen van pvc vloeren, met een snelle en eenvoudige installatie.