Modular ONE bekroond met German Design Award 2020

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De vloerbedekking Modular ONE van Parador kreeg de onderscheiding 'winnaar' van de German Design Award 2020 in de categorie 'Excellent Product Design – Material and Surfaces'.

Eenvoudig te onderhouden, duurzaam, pvc- en weekmakervrij en met een nauwelijks van echt hout te onderscheiden gevoel en uiterlijk: de elastische vloerbedekking Modular ONE is een echte allrounder, die inspireert, aldus Parador. Het product is nu bekroond als ‘winnaar’ van de German Design Award 2020 in de categorie ‘Excellent Product Design – Material and Surfaces’. “Wij zijn er trots op dat de Duitse Rat für Formgebung ons in de eerste plaats voor deze prijs heeft genomineerd en deze nu ook aan ons heeft toegewezen”, aldus Birgit Kunth, hoofd marketing en communicatie bij Parador. “Een van de uitstekende producteigenschappen van Modular ONE is het extreem authentieke oppervlakgevoel, de vloer voelt aan als echt hout en ziet er door zijn extreem matte uiterlijk ook zo uit. Daarom zijn we zo blij dat net dit aspect nu ook door de German Design Award wordt bekroond.”

Modular ONE: ‘een echte allrounder’

Met zijn productinnovatie Modular ONE heeft Parador het afgelopen jaar naar eigen zeggen een echte allrounder toegevoegd aan zijn assortiment elastische vloerbedekkingen. De vloer is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar dankzij zijn geschiktheid voor gebruik in vochtige ruimtes en hoge dimensiestabiliteit kan hij ook in elke ruimte worden gebruikt – zelfs in de badkamer en de serre. Bovendien is de vloerbedekking dankzij zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en zijn elastische oppervlak stil en aangenaam warm voor de voeten. Modular ONE voldoet aan de hoogste normen voor gezond leven. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.