Parketvloer mixt kleurenpallet met authenticiteit

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Meister biedt met de PD 200 parket naar eigen zeggen een betaalbare rustieke parketvloer. De mix van een aantrekkelijk kleurenpallet met authentieke structuren, accentueren de natuurlijkheid van het hout. De noesten van de rustieke decoren zorgen er bovendien voor dat deze vloer goed tot zijn recht komt in zowel een landelijke als een moderne woning.

Naast het leggen van de parketvloer is er ook de mogelijkheid om de trap volledig af te werken met de bijpassende PD 200-trapprofielen. Zo kan een harmonieus geheel met de woonruimte te gecreëerd worden. De langse v-groef van de vloer biedt daarnaast de optie om een smalle ruimte optisch breder te doen lijken door de parketplanken in de breedte te installeren.

Kwalitatieve parketvloer

Naast het esthetische aspect, is de Meister PD 200 ook vooral een kwalitatieve vloer, die zeer sterk bestand is tegen vallende voorwerpen. De 2,5 mm edele toplaag en vooral de oersterke hdf-tussenlaag absorbeert sterk de impact van vallende voorwerpen. Een ideale vloer om met hoge hakken over te lopen, met een minimaal risico om  hiervan de gebruikssporen in de parketvloer te zien, aldus de fabrikant. Het Masterclicplus-clicsysteem zorgt er bovendien voor dat deze parketvloer in een handomdraai geplaatst is, zowel zwevend als gelijmd.

Meister PD 200 parket is 100 procent made in Germany en is verkrijgbaar in vijf natuurgeoliede en zeven mat gelakte eiken varianten.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.