Rigo Verffabriek presenteert sealer en parketlak

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Rigo Verffabriek introduceert speciaal voor toepassing op minerale ondergronden de Skylt Sealer. Ook nieuw in het assortiment van het bedrijf is de Step Parketlak 1K Ultramat. Deze lak is makkelijk in gebruik en heeft een ultramatte uitstraling, aldus de fabrikant.

De Skylt Sealer van Rigo Verffabriek maakt het behandelend oppervlak waterafstotend. Wanneer deze wordt afgelakt met twee lagen Skylt Original, wordt het onbehandelde uiterlijk van de vloer of wand beschermd tegen vuil en vlekken, is de belofte van de leverancier. De sealer heft het wateraantrekkende karakter van minerale oppervlakken op, zodat de gebruiker het af kan lakken. Hoewel Skylt Sealer aanvankelijk een lichte verkleuring geeft aan het oppervlak, zie je daar niks meer van zodra het is afgewerkt met Skylt Original. Ideaal voor een aanrechtblad, vloer van beton ciré of een stoere, industriële wand van cement.

‘Perfecte aanvulling op het assortiment van Rigo Verffabriek’

De Step Parketlak 1K Ultramat is de perfecte aanvulling naast de1K parketlakken van Rigo Verffabriek, met een matte en satijnafwerking. Step Parketlak 1K Ultramat heeft geen 2de component nodig en is dus economisch in gebruik. De ultramatte lak is te combineren met de Step-grondlakken.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.