Snel verlegbare akoestische vloeren

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Objectflor biedt met Expona een grote range akoestische vloeroplossingen voor een breed scala aan projectmatige toepassingen. Simpel, snel te leggen en aangenaam voor de oren. Alle vloeren zijn direct na het installeren beloopbaar en gebruiksklaar, aldus de fabrikant.

ExponaExpona-vloeren hebben een compleet geïntegreerde akoestische rug, zoals bijvoorbeeld in de geheel nieuwe Expona Simplay 19 dB-collectie. Hierdoor zit alles in één product en is de vloer in één keer te verleggen. Dus geen aparte geluiddempende folie en geen extra verlijmproces meer. De akoestische collecties bereiken contactgeluidsisolatiewaarden van 9 dB tot 25 dB.

Alle types van applicaties

De akoestische lvt-collecties van Expona bevatten alle types van applicatie. Van loose lay, dryback en semi loose lay tot tapijtplanken en clic-versies. Ze zijn geschikt voor residentieel tot intensief industrieel gebruik (klasse 43) en ideaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De SPC Rigid clic-versies kunnen bijvoorbeeld moeiteloos over bestaande tegelvloeren worden gelegd door hun geringe opbouwhoogte en harde kern. Dit voorkomt het doortekenen van de voegen van de vloer eronder. Ook zijn de clic-versies waterdicht en kunnen hierdoor in natte ruimtes worden toegepast. Ideaal voor woningbouw of hotels waardoor vloeren kunnen worden doorgelegd in keukens of badkamers. Kleine ruimtes lijken hierdoor optisch groter en het geeft een rustig en harmonieus beeld. Alle vloeren zijn emissie arm en voorzien van het Indoor Air Comfort Gold-certificaat.