Tachtig verschillende vloeren met vernieuwde pvc-collectie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Met de nieuwe pvc-collectie lifestyle-interior van Headlam moet het mogelijk zijn om tachtig verschillende vloeren te creëren op 1 m2. Volgens de leverancier blijft de pvc-vloer blijft de trend van nu, niet alleen vanwege praktische voordelen maar ook vanwege de vele dessinmogelijkheden.

De pvc-collectie van Headlam bestond al uit 38 sku’s (verhandelbare eenheden) en is nu dus ruim verdubbeld naar in totaal 80 sku’s. De collectie is niet alleen uitgebreid met nieuwe dessins, maar ook met nieuwe tegelmaten waaronder het populaire formaat 91 x 91 cm. De verbreding van de collectie lifestyle-interior heeft geresulteerd tot een lijn waarmee tachtig verschillende pvc-vloeren gelegd kunnen worden. Deze sku’s presenteert Headlam in twee sfeervolle displays die in totaal nog geen 1m² oppervlakte in beslag nemen.

Nieuwe houtdessins in pvc-collectie

Het aantal houtdessins binnen de collectie is uitgebreid met vijf nieuwe dessins. In totaal telt de pvc-collectie nu twaalf houtdessins die leverbaar zijn in vijf varianten: visgraat groot 0.55 met plankmaat 610 x 150 mm, visgraat klein 0.55 met plankmaat 410 x 100mm, lange plank 0.55 met plankmaat 152 x 230 mm, korte plank 0.30 met plankmaat 122 x 230 mm en rigid 0.55 met plankmaat 152 x 230mm. De laatste heeft een kliksysteem.

Gebruikersklasse 33

Alle 0.55-varianten zijn ook toepasbaar bij projecten waar gebruiksklasse 33 vereist is. Deze vijf varianten bieden enorm veel mogelijkheden, aldus Headlam. Eenheid in kleur, maar toch variatie in legwijze binnen één project moet mogelijk zijn. De vijf nieuw toegevoegde houtdessins zijn geselecteerd uit de best verkopende kleuren van de hele pvc-markt, aldus Headlam.

Trend marmer & beton

De pvc-collectie lifestyle-interior is ook uitgebreid met tien nieuwe marmer- en betonlookdessins. Met name de marmerlook is een nieuwe trend binnen de gehele interieurbranche, aldus Headlam. Als keukenblad, maar ook in stofdessins komt dit patroon steeds vaker terug. Binnen de pvc-collectie van Headlam waren al twee marmer- en twee betondessins aanwezig, die zowel in plank- als tegelvorm leverbaar zijn. De nieuw toegevoegde kleuren marmer- en betonlook zijn leverbaar in twee tegel formaten: formaat klein 45 x 91 cm en formaat groot 91 x 91 cm.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.