The Authentics by COREtec: authenticiteit voorop

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
The Authentics by COREtec is een nieuwe vloercollectie die is ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Deze harde, meerlagige vloeren met klikprofiel spelen, zoals de naam reeds laat vermoeden, in op de authenticiteit van de decors, zowel wat de hout- als de steenimitaties betreft. Hun uitzicht, kleur en structuur is niet van echt te onderscheiden, is de belofte.
The Authentics by COREtec: authenticiteit voorop

De vloer is verkrijgbaar in planken van 122, 150 en 180 cm, in zes tegels en vier stijlvolle visgraatmotieven. De collectie houdt ook rekening met gebruikscomfort en energetische aspecten. Dit dankzij de ‘soundcore’ die contactgeluiden tot een minimum herleidt en door de onderlaag in kurk. Voeg daar de reeds gekende voordelen van onze meerlagige vloeren aan toe op vlak van plaatsing en onderhoud, en je hebt met dit product een vloer die het origineel ver overstijgt, aldus US Floors.

Display The Authentics

USFloors biedt potentiële resellers een display waarop de unique selling points van de Authentics-vloer staan. Als voor bedrijven die geen COREtec-dealer zijn, zijn er mogelijkheden. Voor meer informatie kan contact op worden genomen met de leverancier.