Thomsit verwelkomt nieuwe collega's in de Benelux

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Sinds 1 januari 2020 is de functie van Rom Rombouts uitgebreid. Rom Rombouts werkt sinds drie jaar met veel succes in de functie van business manager bij Thomsit Benelux. Vanaf dit jaar zal hij zijn functie uitbreiden met de verantwoordelijkheid voor de PCI organisatie in Benelux. Hij zal de functie van business manager Benelux Thomsit & PCI grotendeels vanuit Oosterhout uitvoeren.

Bartjan Zijlstra is vanaf 14 oktober 2019 het Nederlandse Thomsit-team komen versterken. Bartjan is 29 jaar en heeft voor zijn overstap naar BASF al drie jaar in de vloerenbranche gewerkt in de functie van technisch accountmanager. Bartjan zal in de functie van commercieel technisch adviseur in de regio van Zuid- en West-Nederland voor klanten met vragen met betrekking tot de vloertechniek klaarstaan. Bartjan is te bereiken op: +31(0)6-41324560 of via: bartjan.zijlstra@basf.com.

Sinds mei 2019 maakt Rainer Mees (43) deel uit van het Thomsit-team. Rainer is verantwoordelijk als consultant voor de technische klantenservice buiten Duitsland met een focus op de Benelux. Voordat hij bij Thomsit kwam, werkte Rainer Mees vele jaren bij verschillende vloerbedekkingsfabrikanten, hij brengt dus zeer veel kennis en ervaring uit de branche met zich mee.