Mobilia – vakblad voor interieurspecialisten
Inzichtelijk, helder en onafhankelijk informeren over de laatste ontwikkelingen in vloeren en interieurtextiel. Dit is al meer dan 50 jaar de opzet van Mobilia, vakblad voor de interieurspecialist. Met interviews, columns, beursverslagen, productnieuws en ontwikkelingen in vakonderwijs, retailformules en brancheverenigingen. Van ondervloer tot onderhoud, van behangrol tot rolgordijn. Als het van belang is, staat het in Mobilia. Mobilia is er voor woninginrichters, woontextielzaken, slaapspeciaalzaken, leveranciers, designers en kleur- en trendspecialisten, vloerbedekkingsbranche, vloerenzaken, parketspecialisten, vloerenleggers, projectinrichters, groothandels en fabrikanten.

Profiteer nu van 25% korting
Word nu abonnee en profiteer het eerste jaar van maar liefst 25% korting. Ontvang zes keer per jaar Mobilia. Betaal slechts €47,46 (excl. btw). Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement (€63,28 excl. btw).

Deze aanbieding bedraagt in België € 55,02 (excl. btw, incl. portokosten). Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement € 70,84 (excl. btw, incl. portokosten).

Abonnementen kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan, lopen automatisch door, tenzij uiterlijk 2 maanden voor de vervaldatum is opgezegd bij de abonnementenservice. Zakelijke abonnementen worden niet tussentijds beëindigd.

Beheer abonnementen:
Abonnementenland:
www.aboland.nl
https://aboland.nl/bladen/kennis-en-wetenschap/vakbladen/mobilia/

 

Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.

Afleveradressen buiten Nederland of België:  Voor abonnees met afleveradressen buitenNederland of België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland of België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.