Angela van Dongen verlaat na 22 jaar de woonformule Decorette van EK Retail. Ze gaat per 1 januari aan de slag als CCO van Upstairs. Angela kondigde het bericht zelf als volgt aan:

“JAAAA het hoge woord is eruit na meer dan 22 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Euretco in diverse mooie functies, ga ik per 1 januari 2024 starten bij een Upstairs in de rol van Chief Commercial Officer (CCO). Na een mooie tijd bij Euretco, Hubo en Decorette, waarin ik alle facetten van Retail mee heb mogen maken, ben ik enthousiast over deze nieuwe uitdaging en kijk ik ernaar uit om mijn ervaring en passie voor wonen, maatwerk en commercie in te zetten voor dit prachtige merk.
Ik heb samen met mijn team, op een fantastische manier Decorette neergezet als krachtige en succesvolle formule en was ook nauw betrokken bij de formule ontwikkeling van Hubo, hier kijk ik met veel liefde en trots op terug.
Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan de organisatie, mijn team en alle ondernemers voor de steun, inspiratie en het vertrouwen die ik de afgelopen jaren heb mogen ontvangen. Mijn tijd bij Euretco, Hubo en Decorette zal ik altijd koesteren en ik ben dankbaar voor de waardevolle connecties die ik heb opgebouwd.
Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe rol bij Upstairs te omarmen en ik hoop dat we in de toekomst verbonden zullen blijven.”