Geslaagde klantendag bij Headlam

De klantendag van Headlam op 27 mei was een groot succes. Het evenement werd gekenmerkt door gunstig weer, innovatieve presentaties van leveranciers, en de feestelijke opening van de vernieuwde showroom.

De dag begon met de officiële opening van de vernieuwde showroom. Na een periode van intensieve voorbereidingen werden de deuren geopend met een feestelijke ceremonie.

In de ochtend presenteerden diverse leveranciers hun nieuwste innovaties. Gerflor introduceerde het linoleum DLW en de looselay ZEN collectie. Forbo toonde de nieuwste kleuren marmoleum.

Coretec presenteerde de nieuwste kleuren van de Authentics en Pro Plus en introduceerde een nieuwe productlijn: ‘Flexile inspired by Coretec’. Deze lijn omvat tien kleuren in plank-, visgraat- en tegelvorm, nu ook verkrijgbaar in dryback. Nadere details hierover zullen later worden verstrekt.

Daarnaast gaf F.Ball duidelijke demonstraties en presenteerde Bostik zijn nieuwe PVC-lijm, de STIX A340. Multisol toonde de megaview van houten jaloezieën, inclusief schuine houten jaloezieën met twinpull, en introduceerde een nieuwe productgroep: geweven hout.

Bij Unifloor was informatie beschikbaar over de Comfort Green ondervloer lijn. Headlam zelf toonde een luxe tapijtkoffer en het nieuwste vinyl met een betonlook, genaamd Betonlook III.

Headlam bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze dag. Geïnteresseerden kunnen de aftermovie van het evenement bekijken via de onderstaande video.