Met een assortiment van meer dan 16.000 producten verdeeld over 10 categorieën, staat PPC bekend als de vooruitstrevende totaalleverancier voor de parketteur, woninginrichter en vloerspecialisten. De groothandel is naar eigen zeggen altijd bezig met innovatie en biedt producten van de hoogste kwaliteit met goede service.

Met een uitbreiding van activiteiten naar de Belgische markt, de toevoeging van Aspecta Flooring aan het portfolio en de recente aanvulling van het Sense-team, heeft PPC de rayonindeling vernieuwd en uitgebreid met nieuwe gezichten. Dit zorgt ervoor dat PPC met een versterkt team van inmiddels vijftien accountmanagers volledig is uitgerust om iedereen vakkundig en snel te bedienen.

“Advies met verstand van zaken en klanttevredenheid zijn voor ons essentieel. Dit past perfect bij onze ambitie om voor iedere vloerspecialist de beste, meest inspirerende en vernieuwende partner te zijn. Met ons versterkte team staan we klaar om persoonlijk bij je langs te komen en alle klanten optimaal van dienst te zijn.” – Kevin Kroon, Verkoopleider PPC

Altijd dichtbij
Voor een overzicht van welke accountmanager verantwoordelijk is voor welke regio, kun je het rayonoverzicht van PPC raadplegen. Neem contact op met jouw PPC accountmanager of bel met de verkoopbinnendienst, bereikbaar via 0343 432 321. Zij staan altijd klaar om jou vakkundig te adviseren, je vragen te beantwoorden of gewoon even bij te praten.

Bezoek PPC tijdens de Incoda (Interieur Collectie Dagen) om kennis te maken met het PPC verkoopteam.