Er sluit wederom een nieuwe winkel aan bij de Thuisin formule. Wij verwelkomen Thuisin S&O Dronten, specialist voor je complete woninginrichting. Met deze nieuwe winkel in Dronten versterkt Thuisin haar positie in de provincie Flevoland.

Thuisin Heeman in Almere overgenomen
Thuisin Heeman in Almere maakt al tijden faam en deel uit van de Thuisin formule. Met grote vreugde delen wij mee dat de winkel onlangs is overgenomen door Marcel Grafhorst. Zo blijft Thuisin toegankelijk in de polder.

Thuisin toegelicht
Thuisin heeft inspirerende woonwinkels door het hele land en is één van de vier winkelformules van de Comafin Groep B.V., een toonaangevende en snel groeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland. Deze winkelformules hebben allemaal een eigen gezicht met bijbehorende kenmerken, verspreid met ruim 180 winkels over het hele land. Dit zijn naast Thuisin: Aanhuis.nl, de Woonspecialist en Onlineverf.nl.

”Deze formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie.” Wat ze gemeen hebben is de volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit het hoofdkantoor in Goor met ruim 30 medewerkers.