VACATURE
Sales Manager
Salaris: 4.500 – 5.500
Fulltime (38 uur)

Je kan er niet meer omheen, interieur is HOT & HAPPENING. Op social media, tv, in magazines, de aantrekkingskracht voor de interieurbranche is here to stay! Wil jij hier als ervaren sales professional je stempel op drukken? Dat kan bij BRINKER als Sales Manager!

Wie wij zijn?
Brinker bestaat 23 jaar en is een hecht familiebedrijf dat met de tijd meegaat. Wij zijn een toonaangevende groothandel en leverancier met een breed assortiment in Home Fashion. Met onze gerenommeerde merken in vloerkleden, een selectie klein meubelen en accessoires zijn wij continue bezig om een Brinker collectie neer te zetten die commercieel en op de trend is. Naast een groeiend assortiment in productgroepen blijft ook ons dealernetwerk zich uitbreiden. Tevens bieden wij voor een selectie toonaangevende keyaccounts een op maat gemaakt private label portfolio met salesplan.

De functie van Sales Manager:

Bij Brinker is het een functie waarbij je ons team van accountmanagers zal gaan inspireren, motiveren, begeleiden en optimaliseren. Met als doel de strategische, operationele en financiële doelstellingen voor de verkoopafdelingen te kaderen en te halen. Jij wordt van ‘A tot Z’ verantwoordelijk voor het naar een hoger niveau tillen van de positie van onze merken bij onze dealers en het verdiepen en uitbreiden van dit dealernetwerk. Een groot aantal key accounts zoals gerenommeerde meubelgroepen, woonformules en online aanbieders vallen binnen jouw sales portefeuille. Het verstevigen en uitbreiden van ons private label portofolio is tevens onderdeel van jouw functie. Vanuit een helicopterview onderhoud je op proactieve wijze contact met klanten en andere stakeholders om over en weer verwachtingen te managen, samenwerkingen te intensiveren en verder te bouwen aan het imago van Brinker.

Je werkt dagelijks met ons CRM-systeem Super Office als mega handige tool om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken.
Een nauwe samenwerking tussen onze afdelingen marketing en sales vinden wij van grote waarde. De trends, ontwikkelingen en vragen vanuit de markt die door sales worden gespot worden meegenomen in het marketingplan. Om de ambities van Brinker te verwezenlijken formuleer jij samen met de Managing Director een verkoopplan dat aansluit bij de markt- en klantbehoefte(n) en de gestelde doelen.

 

Ben jij de salespro waar wij naar op zoek zijn?
Check even of je aan onderstaande functie-eisen voldoet en reageer zo snel mogelijk!

Zijn jouw kwaliteiten:

• Een afgeronde hbo-opleiding (richting sales of commerciële economie) of mbo-opleiding met een aantal jaar Sales Managers ervaring.
• Ervaring hebben met het ontwikkelen en implementeren van een (offline en online) salesstrategie; jaarplanning en een jaarplan.
• Gewend zijn verantwoordelijkheid te dragen bij de realisatie van salesdoelstellingen.
• Uitdagingen niet uit de weg gaan, lef hebben om nieuwe ideeën te presenteren zonder hierbij de focus op resultaat uit het oog te verliezen.
• Inspirerend leidinggeven en een verbinder zijn.
• Ervaring hebben met het managen van key accounts.
• Affiniteit hebben met de (home fashion) branche. (is een grote pre)
• Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid die stevig in haar/zijn schoenen staat en snapt wat er nodig is om samen een merk te bouwen.

 

Daar moet natuurlijk wel wat tegenover staan! Wat gaan we jou bieden?

Geld! Je ontvangt een competitief salaris.
Bovenop de 25 vakantiedagen volgens de CAO (obv fulltime) nog 3 extra vrije dagen.

Naast een leuk en hecht team en leuke collega’s, krijg je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Je gaat op pad met een leaseauto naar keuze, je gereedschap bestaat uit iPad/laptop en iPhone en een customer service en marketingteam die jou volledig ondersteunen

Je werkt Hybride vanuit huis en vanuit verschillende locaties zoals onze kantoorlocatie. Wij zijn gevestigd in Huissen en zijn goed te bereiken via de A12/A325/A15. In De Woonindustrie in Nieuwegein hebben wij een permanente Showroom waar wij het hele jaar door onze collecties presenteren en twee keer per jaar exposeren tijdens de vakdagen.

 

Word jij enthousiast bij het lezen van onze vacature en word jij nieuwsgierig naar wat Brinker jou nog meer te bieden heeft?

Solliciteer dan snel en wie weet start jij al snel met jouw nieuwe job!
Stuur je cv (bij voorkeur met foto) en je motivatie naar michael@brinker.nl
en wie weet ontmoeten we elkaar snel!