Een jaar geleden benaderden Ad Postma en Leon Versteeg van Wicanders Wise het duo Rob van Prooijen en Paul van Kolfschoten van Concepts & Companies met hun innovatieve ideeën en nieuwe vloerontwikkelingen. Dit leidt anno 2024 tot een daadwerkelijke samenwerking die dezer weken met de introductie van de nieuwe bio-based collectie van Wicanders Wise bij de Colors@Home-vestigingen tot bloei komt.

In oktober jl. reisden vijf specialisten van de Colors@Home groep af naar Porto (Portugal), waar zij de kans kregen om het nieuwe product van dichtbij te bekijken. Ze werden ondergedompeld in de wereld van nieuwe productielijnen en dachten actief mee over de kleurkeuze en presentatiedetails van de bio-based collectie van Wicanders Wise.

“Het enthousiasme onder de ondernemers was voelbaar”, zegt Paul van Kolfschoten, franchisemanager van Concepts & Companies. “De nieuwe vloerencollectie viel in de smaak vanwege de natuurlijke uitstraling en het brede kleurenpalet. Bovendien speelt duurzaamheid een belangrijke rol, aangezien het product volledig natuurlijk is, wat perfect aansluit bij de toenemende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen.”

“Hoewel het product nog maar kort in de winkels ligt, zijn er al meerdere vloeren verkocht. Nu is het aan het product om zichzelf de komende tijd te bewijzen, maar het team van Colors@Home heeft er alle vertrouwen in en kijkt met spanning uit naar de resultaten van deze veelbelovende samenwerking”, aldus Paul.