Estillon heeft een nieuwe man aan het roer van de verkoop: “Wij zijn verheugd om onze nieuwe Commercieel Directeur aan u voor te stellen, Bram Dierkes. Een ambitieuze en gedreven professional die klaar is om onze commerciĆ«le afdelingen naar nieuwe successen te leiden”, aldus het bedrijf uit Uden.

“Bram brengt met een achtergrond in de kerstpakkettenbranche niet alleen een schat aan ervaring mee, maar ook een frisse kijk op onze branche. Zijn vastberadenheid en ondernemersgeest zijn een veelbelovende toevoeging voor ons bedrijf. Naast zijn professionele toewijding is Bram een trotse vader van twee kinderen. Bram heeft een passie voor sport en zijn streven naar het bereiken van buitengewone doelen. Dit jaar zal hij de uitdaging aangaan om de Mont Ventoux drie keer te beklimmen op de fiets, alles ten behoeve van Stichting ALS.”

“Met zijn energie en visie om het beste uit zichzelf en ons bedrijf te halen, zijn we ervan overtuigd dat Bram een waardevolle aanwinst is voor ons team. We kijken ernaar uit om samen met hem nieuwe successen te behalen en onze samenwerking verder te versterken”, zo besluit Managing Director Richard Bosveld de introductie van Bram.