Op de Interieur Collectie Dagen introduceert mFLOR International een nieuwe toevoeging aan haar uitgebreide assortiment PVC visgraatvloeren; de Authentic Parva Oak XL. De XL-stroken zijn circa 25% groter dan de vertrouwde mFLOR Parva visgraat-collecties, en valt daarmee onder de noemer “walvisgraat”.

Daarnaast heeft de nieuwe Authentic Parva Oak XL een extra touch, namelijk de Natural Touch ‘in register embossing’; een perfect samenspel tussen de oppervlaktestructuur (embossing) en het dessin. De volledige textuur, dus elke groef, knoest en nerf van het houtpatroon, voel en zie je een-op-een terug in de structuur van de vloer. Ware grandeur is nu dus ook voelbaar.

Door het verfijnde legpatroon staan visgraatvloeren voor luxe en elegantie en de Natural Touch voegt daar een extra dimensie van authenticiteit toe en laat je de schoonheid van echt hout ervaren zonder concessies te doen aan duurzaamheid en onderhoudsgemak. De Authentic Parva Oak XL biedt een modern alternatief voor zij die een statement willen maken in hun interieur.

De 6 kleuren en het dessin van de Authentic Parva Oak XL zijn bekend van onder meer de mFLOR Authentic Oak XL (grote stroken) en de Parva Oak Chevron (Hongaarse en Weense punt) collecties. Of je nu kiest voor de klassieke eikenhouttinten, een meer vergrijsde of juist een warme roodbruine variant, deze XL-visgraat is in iedere kleur een blikvanger in het interieur.

 

Authentic Parva Oak XL

Afmeting: 74,93 x 15,24 cm

Dikte: 2,5 mm

Slijtlaag: 0,55 mm

Pakinhoud: 36 stroken / 4,11 m2

 

De extra grote Authentic Parva Oak XL visgraat is ook verkrijgbaar als normale visgraat (Parva Oak), in chevronstroken (Parva Oak Chevron, voor installatie in Hongaarse of Weense punt) en als extra lange stroken (Authentic Oak XL). Daarnaast is de serie ook verkrijgbaar als Solcora Oak, met stroken van 7,0 mm dik, voorzien van een ijzersterke klikverbinding en een 2 mm dikke, geluiddempende ondervloer.

 

Meer informatie op mflor.com