Gordijnmerk A House of Happiness brengt dit seizoen een combinatie van luxe en natuur met de collectie Glamour & Nature. Deze lijn bevat veel soepelvallende kamerhoge stoffen in de nieuwste trends en kleuren. Ook de populaire basiskleuren in kamerhoog ontbreken niet. 

 

“Je ziet vanuit de luxere stijlen de glamstyle ontstaan”, vertelt Fenna Haakma (head product development). “De luxe stijl kenmerkt zich door het gebruik van luxe stoffen, glanzend marmer, stoer zwart en donkere kleuren gecombineerd met zachte tonen zoals zachtroze en teal. Deze stijl is ook herkenbaar aan zijn zweempje art-deco.” In deze stijl vallen de stoffen Luxe en Loft op. Deze twee stoffen matchen als inbetween en gordijnstof, ze zijn beide kamerhoog en Luxe is aan beide zijden te gebruiken. Ook de zachtere tonen zijn in deze stoffen goed terug te vinden, aldus de producent.Ocean of perspective

Duurzaamheid, zoals hergebruik van materialen of innovatie in ontwikkelingen, komt volledig tot z’n recht in de nieuwe collectie, aldus A House of Happiness. “Dit komt bijvoorbeeld duidelijk tot uiting in de stof Black Stone, een black-out die zonder een zwaar chemisch proces gemaakt is. A House of Happiness laat met deze nieuwe innovatie zien dat het wél duurzaam kan. Daar zijn we trots op,” vertelt Haakma verder. “De Black Stone is bedrukt met een waterbesparende structuur print. Naast dat zij 100 procent lichtdicht is, is zij ook geluidreducerend en brandvertragend. Een echte topper in deze nieuwe collectie”. Daarnaast bevat de collectie veel fraaie stoffen bij de trends ‘Balance’ en ‘Neo nature’. Veel natuurlijke en zachte tinten in combinatie met blauw, groen en terracotta. De Snake Skin is hierbij de opvallendste, een jacquard geweven slangenprint stof in glanzend terracotta of grijsblauw.

Kamerhoge gordijnen: mooi, strak en luxe

“Kamerhoge stoffen geven mooie naadloze gordijnen”, legt Janneke Eizema (marketingmedewerker) uit. “We zien telkens meer vraag vanuit de markt hiernaar. Vooral in combinatie met de Happy Wave-confectie, hierbij heeft het gordijn een mooie en strakke golfachtige plooi, is naadloos essentieel. Hiervoor zijn kamerhoge stoffen perfect.”

Actie

“Omdat onze soepele kamerhoge stoffen prachtige, naadloze gordijnen geven én onze nieuwe collectie heel veel nieuwe stoffen hiervoor heeft, geven we 20 procent korting,” vult Eizema aan. Deze actie geldt tot 31 oktober en is verkrijgbaar bij de betere interieurspeciaalzaken en online.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.