Vijf nieuwe gordijnstoffen van Vescom moeten een nieuwe standaard voor de balans tussen hoge prestaties en verfijnde esthetiek vormen. De drie nieuwe producten – Ellis, Rona en Tula – en twee nieuwe kleurenseries voor bestaande producten Naltar en Delos maken gebruik van alle functionele voordelen van brandvertragend polyester. Tegelijkertijd voldoen ze aan ons menselijk verlangen naar tastbare en vertrouwde materialen, aldus de levancier. 

 

De nieuwe gordijnstoffen zijn mat en voelen zacht aan, terwijl hun soepele lengtes moeiteloos tot de vloer reiken. Rona is geïnspireerd op linnen en is verkrijgbaar in een reeks neutrale kleuren met een eigen rijk karakter. Het kalmerende pastelpalet van Ellis is onder andere zacht en subtiel, aldus Vescom.

Tula: luxueus, warm wolachtig gevoel

Tula biedt een natuurlijk en comfortabel alternatief biedt voor geïmproviseerde schermoplossingen. Deze stof bepaalt de sfeer en identiteit van een ruimte en geeft er tastbaarheid en comfort aan. Tula, een gordijn met een luxueus, warm wolachtig gevoel, biedt zowel neutrale opties als meer verzadigde kleuren.

Gordijnstoffen Naltar en Delos: kleurrijke, levendige en expressieve tinten

Naltar en Delos zijn aangepast aan de huidige tijd, met meer kleurrijke, levendige en expressieve tinten. Dankzij slimme combinaties van kleuren en weefselstructuren, komen de garen geverfde melanges – met name bij Delos – in drie dimensies tot leven, belooft leverancier Vescom Nederland.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.