Behangmerk La Aurelia Design komt met een innovatieve nieuwe wandbekleding: Acoustic Wallcovering. Dit naadloze, akoestisch dempende materiaal is een geweldig oplossing voor betere akoestiek, aldus de designstudio. Ongeveer een kwart van de geluidsgolven in een ruimte zou hierdoor geabsorbeerd moeten worden.

 

Acoustic Wallcovering heeft een textiele uitstraling, is krasvast en brandvertragend en voldoet hiermee aan hoge hospitality-standaarden. De wandbekleding is verkrijgbaar tot maximaal 290 cm hoog en 1200 cm breed uit één groot stuk.  Alle maatwerkmodellen uit de collecties van La Aurelia Design kunnen hierop worden uitgevoerd.

‘Acoustic Wallcovering completeert compleet aanbod’

Kostenbesparend is de viltrug, want deze egaliseert oneffenheden tot 4 mm onder de wandbekleding. Dus kleine scheurtjes of gaatjes hoeft men niet van te voren te vullen of te repareren. Daarnaast gaat er in de zomer en winter een isolerende werking vanuit, wat bespaart op de energierekening. Acoustic Wallcovering is een mooie aanvulling op het vliesbehang en de naadloze wallcoverings smooth en textured van La Aurelia Design. Het complete aanbod aan materialen is te bekijken in de vernieuwde Brand Boutique van het merk in het ETC Design Center in Culemborg. (Elke maandag Trade Day voor de vakbranche, alleen op afspraak) Op overige dagen is de Showroom van La Aurelia in Almere op afspraak te bezoeken.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.