Leverancier Kobe begint het nieuwe jaar vol goede moed en introduceert een compleet nieuw merk en een nieuwe stoffencollectie. Essentials by Kobe 2021 is de naam van het merk, de collectie stoffen valt onder de noemer Surface. 

 

Voor stoffencollectie Surface heeft het ontwerpteam van Kobe zich laten inspireren door de structuren die in de natuur voorkomen – de verfijnde detaillering en de manier waarop materialen en texturen samen komen in harmonieuze kleuren. De stoffen in de collectie zijn interpretaties van boomschors, marmer, stenen en gebladerte. Om deze elegante stoffen te creëren worden natuurlijke mengsels van gekleurde garens geweven in prachtige, gedetailleerde weeftechnieken. De stoffen hebben een natuurlijke touch en draperen soepel. Het geheel wordt versterkt door patronen en texturen in een warme kleurenmix.

Essentials by Kobe 2021

Met de introductie van Essentials by Kobe 2021 komt er een gloednieuw assortiment van kamerhoge gordijnen en vitrages van op de markt. De gordijnen, vitrages en in-betweens zijn ontwikkeld met aandacht voor hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, aldus de leverancier. Deze producten zijn uni’s en basics, texturen en patronen in kamerhoge gordijnstoffen die tijdloos toepasbaar zullen blijven. De gordijnstoffen zijn ontworpen voor de toepassing in een breed scala aan interieurstijlen. Het productontwikkelingsteam richt zich op de belangrijke normen als natuurlijke uitstraling, toepasbaarheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Daarnaast gaat de aandacht naar uitstraling en soepelheid van de stoffen. Het kleurenpallet is een mix van naturals, basics en accentkleuren die een creatieve styling mogelijk maken. De lanceringscollectie bestaat uit tien stoffen waaronder gordijnen, vitrages en in-betweens.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.