Leverancier nora by Interface presenteert een nieuw vloerbedekkingsdesign: noraplan linee. Deze rubberen vloerbedekking heeft subtiele en licht contrasterende lijnen en is geschikt voor openbare ruimtes zoals wachtkamers. Door een palet van natuurlijke en gedempte kleuren zet noraplan linee de toon voor inspirerend design en een rustige sfeer.

Kenmerkend aan de vloerbedekking is de belijning, die de ruimtelijke dimensies van de omgeving benadrukt. Bovendien maakt het modulaire concept, een kenmerk van alle nora-producten, flexibiliteit bij het ontwerpen mogelijk. Naast standaard banenmateriaal is de vloerbedekking leverbaar in verschillende plank- of tegelformaten die deel uitmaken van het nora4you-programma. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ruimtes van elkaar te scheiden door het gebruik van de belijning in de tegels.

Noraplan linee is bijzonder duurzaam

Het dichte oppervlak van nora-producten maakt de vloeren duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Uit talrijke certificeringen van internationale organisaties zoals Blue Angel, het oudste milieukenmerk ter wereld, blijkt dat het product emissie-arm is en vrij van ftalaat-weekmakers. Deze eigenschappen van de vloer zorgen voor een betere luchtkwaliteit in de ruimte. De nieuwe vloerbedekking van nora by Interface, dat eerder dit najaar verhuisde naar een nieuw hoofdkantoor, past bij de interieurtrends van nu en zijn tegelijkertijd van bekende nora-kwaliteit, die functionaliteit, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud biedt.