Vrijdag 5 september verschijnt de nieuwste, extra dikke editie van hét vakblad voor de woninginrichter: Vakblad Mobilia. Uiteraard blikken we in deze editie vooruit op de vakbeurs INCODA.

Tevens brengen we een exclusief interview met Concepts & Companies directeur Rob van Prooijen. Hij geeft een toelichting op het concept Cozy Homes. Er zijn veel inkoopformules en franchises in de woonbranche en de ene belooft nog meer omzet en ondersteuning dan de andere. Wat de franchise Cozy Homes van Concepts & Companies (C&C) onderscheidt van andere winkelconcepten is flexibiliteit en de mogelijkheid tot combineren met andere formules om zo een aantrekkelijke, veelzijdige collectie te kunnen aanbieden.
C&C directeur Rob van Prooijen: “Er is vanuit de markt een behoefte aan een compact en veelzijdig assortiment aan zitmeubelen, tafels, accessoires en verlichting. Cozy Homes biedt een goede totaaloplossing, waarbij de ondernemer zich kan concentreren op adviseren en verkopen.”

Ook leest u weer mooie reportages: de kleden van Lebesque en over het waterproof Rigid Core designvloeren assortiment van Meister. We bezochten de Heimtextil Summer Special in Frankfurt en doen verslag. Ook was Monique van Empel op de beurs van Milaan. Zij deelt in deze editie de laatste trends met onze lezers! Trouwe lezers Edwin Huisman en Erik Rauch vertellen trots over hun zaak Luxury By nature in ’s-Graveland.

De topbedrijven Uzin en Intr. trekken weer samen op tijdens Incoda en we brengen een interview met topstyliste Cynthia Barte- lomij. Columnist Jos Wesselink van Modint. gaat in op circulariteit in relatie tot tapijt en uiteraard is er weer een interessante column van René Manders waarin hij weer zijn kennis over gordijnen met u deelt. Topspeler Luxaflex is helaas niet present op INCODA maar presenteert wel de nieuwe Roller Blind Collection. Uiteraard leest u ook hierover in deze heerlijke, bomvolle editie van uw vakblad.

De redactie van Vakblad Mobilia en Vloeren Business Magazine zal in samenwerking met de organisatie van INCODA, ook actief zijn op de beurs. Live on Stage… Hierover later meer!

Meer informatie over abonnementen en de commerciële mogelijkheden? Mail de uitgever: richard@businesscontentmedia.nl