De organisatie van Decosit maakt bekend dat de eerstvolgende editie van het evenement plaatsvindt op 14 en 15 september. Door de coronacrisis was de 2020-editie van de meubel- en decoratiestoffenbeurs uitgesteld.

 

Decosit keert op 14 en 15 september 2021 terug naar Brussel, en wordt groter dan voorheen, aldus de organisatie. In een aparte ruimte krijgen internationale studio’s en ontwerpers volgend jaar de mogelijkheid om hun ontwerpen te presenteren. Daarmee biedt het evenement aan het begin van de herfst naar eigen zeggen een unieke netwerkplek voor zowel producenten als ontwerpers.

Vertrouwen groot bij Decosit

De organisatie gelooft sterk in een succesvolle aankomende editie, omdat er een grote vraag is naar persoonlijke verkoopinteractie en beter gerichte regionale evenementen. Het brede aanbod interieurtextiel – meubelstoffen tot raam- en wandbekleding – is tijdens het evenement verzameld in het hart van Europa. Daarmee is de beurs van groot belang voor zowel producenten als kopers. Volledig georganiseerd door en voor alle professionals uit de sector, is het event dé Europese referentiebeurs voor meubel- en decoratiestoffen.

Verfijnde uitstraling

Decosit zal plaatsvinden in de Hal 10 van Brussels Expo, dat zich kenmerkt door een verfijnde uitstraling. Ter aanvulling biedt de organisatie voor exposanten een gerestaureerde art-decohal in het beurscomplex.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.