Leverancier bece introduceert naar eigen zeggen zijn rijkste collectie rolgordijnen ooit. Vanaf de allereerste weving van de stof zit het vakmanschap verwerkt in de gloednieuwe collectie die is verrijkt tot in de puntjes. En dit is terug te zien in alle details. 

 

Mooi van buiten én binnen: dat is wat de collectie rolgordijnen van bece bijzonder maakt. De lijn bevat stoffen die gemaakt zijn van 100 procen gerecyclede of upcyclede materialen. Er zijn stoffen gemaakt van gerecycled polyester uit de mode-industrie. Restjes polyester zijn weggewerkt en getransformeerd tot prachtige rolgordijnen. De grove weving van de garen creëert een mooie structuur die de geschiedenis van de stof zichtbaar maakt, aldus het bedrijf.

Verrijkte stoffen in nieuwe collectie rolgordijnen

Tijdens het samenstellen van de nieuwe collectie stond volgens bece de kwaliteit centraal. Daarom zijn de rolgordijnen van dit bedrijf uitsluitend gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen. Alleen de beste en mooiste materialen zoals katoen, fijn linnen en vlas zijn gebruikt. De onderneming ondersteunt de kwaliteit met een 100 procent tevredenheidsgarantie voor detaillisten.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.