In 2021 brengt mFLOR rust en warmte aan in het interieur met de collectie River Oak. Deze nieuwe collectie met subtiel, eiken dessin en bescheiden kleurnuances transformeert iedere woonkamer, winkel of restaurant tot een plek waar je je prettig voelt. De collectie is verkrijgbaar in zes eigentijdse kleuren en straalt een fijne en luxe sfeer uit. Beschikbaar in 20-03- en 25-05-kwaliteiten, in drie verschillende afmetingen en daardoor geschikt voor iedere ruimte en stijl, aldus de leverancier.

Met de River Oak brengt mFLOR, die eerder een visgraatvariant van de Parva Oak introduceerde, voor het eerst een collectie uit in drie varianten. Varieer eenvoudig met verschillende formaten of legpatronen, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. De River Oak is 2,0 mm dik met een slijtlaag van 0,3 mm en is daarmee ideaal voor woningen en licht-projectmatige toepassingen. De stroken zijn 121,92 cm lang en 22,86 cm breed, waardoor de brede plank mooi tot zijn recht komt. De River Oak XL is met zijn extra lange, brede stroken van 150 x 23 cm met stijlvol en indrukwekkend te noemen. Door een totale dikte van 2,5 mm met de extra dikke slijtlaag van 0,55 mm is de River Oak XL overal toepasbaar, van woon- en slaapkamer tot aan restaurant en kantoor. De stroken van de Parva River Oak zijn 60,96 x 11,43 cm en dus uitstekend geschikt om in het populaire visgraatpatroon te leggen, voor die moderne uitstraling met klassieke twist. Net als de River Oak XL is de Parva River Oak 2,5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm. Zo kan er eenvoudig een borderrand met of zonder bies gecreƫerd worden.

River Oak van mFLOR: veilig en comfortabel

mFLOR-pcv-vloeren voelen comfortabel warm en zacht aan en minimaliseren het loopgeluid. Bovendien is een keuze voor mFLOR een bewuste keuze. Veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan voorop bij de productie van onze vloeren. Alle mFLOR-pvc-vloeren zijn water-, kras- en vlekbestendig en vrij van schadelijke weekmakers. Voorzien van een sterke slijtlaag gaat de vloer jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik, aldus de leverancier.