Vloerkleden in een interieur kunnen warmte en gezelligheid geven. Inhakend op de nieuwste woontrend waarin organische vormen in opkomst zijn, introduceert Desso Tarkett een nieuwe vloerkledencollectie in organische vormen, in actuele kleuren en in verschillende formaten. Door twee of drie kleden met elkaar te combineren, naast elkaar of zelfs óp elkaar, kan een verrassend effect worden gerealiseerd. Als zachte eilanden geven ze op een natuurlijke manier vorm aan de zitkamer of slaapkamer.

Net als in de natuur geven kunnen vloerkleden in organische vormen en natuurlijke kleuren in huis een prettig gevoel geven. Voor minimalisten is kleurtoepassing in het interieur vaak lastig maar de nieuwe trendkleur grijs combineert goed in een witte ruimte. De monumentale sfeer wordt ermee versterkt. De markante vormen van designobjecten in het interieur komen mooi tot hun recht op vloerkleden in een organische vorm, die nonchalant in de ruimte liggen. Minder stijfjes en een stuk spannender voor de
sfeerbeleving.

Vloerkleden in de kleuren terra en burgundy

De nieuwe Desso Tarkett-kleden in organische vorm in de kleuren terra en burgundy hebben een tijdloos karakter, maar werken in combinatie met elkaar ook goed voor een trendy kleuraccent. In de meeste huizen zijn vlakke vloeren met een betonlook of steenoptiek gebruikelijk maar voor een betere akoestiek, een warm kleuraccent en het verhogen van het comfort, zijn deze vloerkleden perfect om neer te leggen zonder dat er persé iets op moet worden neergezet.

Voor onder de ronde tafel

De ronde eettafel is zowel gezellig als functioneel omdat je er minder ruimte mee in beslag neemt. Zet de ronde tafel op een vloerkleed in een organische vorm van Desso Tarkett voor optimale akoestiek en een comfortabele basis. Door deze nieuwe vloeiende lijnen van de organische vormen wordt de totale sfeer zachter en meer ontspannen.

Voor extra comfort in de slaapkamer

Well-being in de slaapkamer heeft alles te maken met de toepassing van zachte materialen. De zachte tactiliteit van wol, katoen en tapijt is een goede manier om meer warmte en comfort te creëren. De nieuwe vloerkleden van Desso Tarkett, die eerder al een vinylcollectie voor de gezondheidszorg introduceerde, zijn er in actuele trendkleuren die toon-op-toon met elkaar worden gecombineerd. De gebruiker legt ze als eilandjes naast of zelfs op elkaar voor nog meer luxe.