Op zoek naar originele wandbekleding? Misschien is 3D-wandbekleding dan een idee. Orac Decor breidt het assortiment in ieder geval flink uit.

Orac Decor breidt zijn assortiment 3D-wandbekleding uit met drie nieuwe producten met hellende oppervlakken, beweging in meerdere richtingen en tastbare texturen, ontworpen door Orio Tonini. Deze esthetische visitekaartjes moeten eindeloze mogelijkheden bieden om muren een eigen persoonlijkheid te geven. Denk daarbij aan opvallend schaduw/lichtval of opties met kekke kleuren. Het is mogelijk om een volledige wand te bekleden, of installeer 3D-wandbekleding als lambrisering om een saaie muur om te vormen. Of gebruik ze om kamerelementen als een toog, bedhoofd of receptiebalie te pimpen.

3D-wandbekleding van hoge kwaliteit

Orac Decor belooft dat de nieuwe panelen van hoge kwaliteit zijn, eenvoudig te plaatsen en ze zijn gemaakt uit duurzame materialen. De klant er dus jaren van genieten. Daarnaast hebben ze bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen. De 3D Wall Covering-profielen zijn zo ontworpen, dat ze eenvoudig te installeren zijn en zo min mogelijk extra afwerking vragen. Bovendien hebben de panelen positieve akoestische en thermische effecten. Het paneel absorbeert tot 25 procent van een conversatie en heeft daarnaast thermische eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van standaard isolatieplaten van dezelfde dikte, aldus Orac Decor.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel