Sunway introduceert het nieuw type raambekleding Nubus Shades dat bestaat uit paneel- en rolgordijnen. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardig en modern kunststof, afgewerkt met aluminium baleinen voor een chique uitstraling. 

 

Andere grondstoffen die zijn gebruikt bij de productie van Nubus Shades zijn een mix van polyester en polypropyleen. De raambekleding is volgens de fabrikant ijzersterk en nauwelijks gevoelig voor zonlicht, warmte en vocht. Geschikt dus voor iedere ruimte in het interieur, inclusief badkamer en keuken. Het is eenvoudig af te nemen met een vochtige spons. Daarnaast is het materiaal zichtdicht en moet het zorgen voor een mooie lichtfiltering.

Eigen look en uitstraling van Nubus Shades

Nubus Shades is er in vier verschillende structuren, ieder met een eigen look en uitstraling. De producten uit de lijn zijn leverbaar in wit, zachte serene kleuren en mooie heldere kleuren. Ook zijn er een aantal tijdloze dessins. Denk aan moderne geometrische patronen, maar ook een natuurlijke print. Bovendien is het mogelijk om een afwijkend segment (kleur of dessin) in een rolgordijn toe te passen, of een afwijkend paneel of segment in een paneelgordijn.
Nubus-rolgordijnen worden voorzien van 10 mm aluminium baleinen in aluminiumkleur, wit of zwart. Nubus-paneelgordijnen worden voorzien van 10 mm of 25 mm brede aluminium baleinen. Naast de standaard kettingbediening kunnen de Nubus-rolgordijnen uitgerust worden met een Somfy-motor of met de nieuwe Ease-motor. Beide motoren zijn te integreren in een Smart Home. De paneelgordijnen zijn leverbaar met handbediening, trekstangbediening en koordbediening.