Studio Vix presenteert het multifunctionele flexscherm Vlinder. Dit vilten product heeft vele functies, waaronder een tussenschot. Ideaal in deze tijden van afstand houden en fysiek contact minimaliseren op de werkvloer.

 

 

Vlinder schermt de gebruiker af van omstanders en van prikkels en andere storende omgevingsinvloeden. Het scherm is bedoeld om rust te pakken op school, op het werk, in een café of thuis. Met het flexscherm moet de gebruiker kunnen flexwerken in de eigen omgeving.

Gemaakt om te transformeren

Het scherm is voorzien van een multi-functionele band om spullen achter te plaatsen, aan vast te klemmen of bij elkaar te binden. Deze band is ook bedoeld om het scherm aan op te hangen voor ruimtelijk, akoestisch en visueel comfort. Vlinder is gemaakt om te transformeren van aktetas, naar bureauscherm, naartussenschot. Zowel de vulling als de buitenbekleding zijn gemaakt van akoestisch petmateriaal wat moet zorgen voor optimale geluidsabsorptie. Het scherm is volledig te recyclen.

Vlinder is goed reinigbaar

Vlinder is bekleed met duurzaam vilt van Féline. Het is diep van kleur, gemaakt van 100 procent gerecyclede en recyclebare grondstoffen en het is vervilt zonder water. Met een keuze uit twee materiaalsoorten en meerdere kleuren. Voor wie extra Covid-19-maatregelen wil treffen: de Mini Art-buitenstof kan worden gedesinfecteerd met een desinfecterende spray op basis van ethanol, met een concentratie van 60 tot 70 procent alcohol. Daarnaast is het flexscherm in zijn geheel te reinigen door haar te stomen.