Vanwege de coronapandemie zijn zowel Design District als de BouwBeurs verplaatst naar het najaar. Eerstgenoemde vindt plaats van 3 tot en met 5 november 2021, de BouwBeurs van 18 tot en met 22 oktober. 

Design District wordt gehouden in de Van Nelle Fabriek, en noemt zichzelf het gezelligste live evenement, waar de gehele branche bij elkaar komt om nieuwe ontwerpen en materialen in het echt te zien en aan te raken, én om te netwerken. Daarom verplaatst Design District eenmalig naar een periode waarin de beurs (naar verwachting) als vanouds georganiseerd kan worden, en fysiek en real-time contact naar alle waarschijnlijkheid weer mogelijk is. Begin april start de organisatie met de verkoop van standruimtes. Uit een eerdere rondvraag onder deelnemers van Design District blijkt dat het merendeel van de merken graag van de partij is.

Grootste vakbeurs

De BouwBeurs is de grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland en biedt 5 dagen lang een uitgebreid aanbod aan content en contacten. Het is het event waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij elkaar komt. De organisatie doet er naar eigen zeggen alles aan om voor exposanten en bezoekers een inspirerend evenement te organiseren.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.